MUSTAA PUUTA-BLOGI RAKENTAA; tänä aamuna syttyi ajatus kylmälaitteistaOliko se niin, että yöllä ne parhaimmat ideat syntyvät? :) Ainakin tänään tein poikkeuksen. Lamppu meinaan syttyi aamulla kello kahdeksan koskien mitäpä muuta kuin uutta tulevaa kotiamme...kodinkoneita.

Mulla on alusta asti ollut suunnitelmissa, että toinen kylmälaitteista eli pakastin sijoitettaisiin kodinhoitohuoneeseen. Tällä tavoin keittiöön saisi enemmän laskutilaa ja yleisilme keittiössä jäisi avoimmemmaksi.
Nyt jostain kumman syystä tulin järkiini, sillä eihän kahden hengen talous voi tarvita yhtä paljon säilöntätilaa kuin neljän hengen talous. Jo energiaystävällisemmässäkin mielessä haluaisin pärjätä arjen vähemmällä energiankulutuksella. 

Päätin siis tänä aamuna katsoa netin kautta vaihtoehtoja energiaystävällisimmistä kylmälaitteista. Valitettavasti valinnanvaraa ei kovin paljoa löytynyt yli 200 litran integroiduista jääkaapeista. 

Tällä hetkellä ajatuksena olisi sijoittaa keittiöön 122cm korkea jääkaappi ja integroida se samalla puunvärisellä kalustepinnoitteella kuin vieressä olevat alakaapitkin.  Kodinhoitohuoneeseen jäi jäljelle jäljelle pari vaihtoehtoa:
a) normaalikorkuinen jää-pakastinkaappiyhdistelmä 
b) pakastinkaappi 91 litrainen
Noihin ongelmanratkaisuihin palailen sitten lähempänä, kun lyödään lukkoon kalustetilaus.
Sain muuten keittiöfirmalta eilen uudet kuvat suunnitelmistani sekä tarjouksen. Palailen niihin sitten myöhemmin.

Nyt lähden aamukäynnille raksalle. Kyselemään pikkuisen kuulumisia.
Mukavaa perjantaita!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SUKLAAKAKKUPÄIVÄ VAIKKA JOKA PÄIVÄ; nauttia pitää! (V, M, GL)

GLUTEENITON & VEGAANINEN JUUSTOKAKKU

MINIMALISTINEN KEITTIÖ; Mustaa Puuta-kodin keittiön ruusut & risut