MUSTA PUUTALO; VALINTOJEN KYNNYKSELLÄValinnan vaikeus vai vaikeus valita? Eli onko vaihtoehtoja liikaa vai enkö pysty tekemään päätöstä? No, rakennusprojektissahan valintoja piisaa.

Minkälainen päättäjä minä olen?

Minulle tyypillisin tie kohti päätöstä on loppujen lopuksi hyvinkin harkitseva, mutta lähes asiassa kuin asiassa jätän sen lopullisen päätöksen ihan viime tippaan. En siis yhtään ole päätöksissäni spontaani....taustatyötä on tehty pitkä tovi koski asia sitten rakentamista, vaatetusta tms. Sitä paitsi olen hyvinkin oppinut itsessäni, että pohtimisaika on kuin muokkaamista. Sen jälkeen syntyy tyytyväinen lopputulos.
Arvatkaapas, mitä muokkausprojekteja käyn tällä hetkellä läpi? Keittiön seinän pintamateriaalia sekä ulkovalaisimia. Viime viikolla viimeisen pisteen pohdinnoilleni saivat julkisivu sekä sähkösuunnitelma.
Ulkoseinävalot ovat tuottaneet eniten työtä, sillä haussa on pienen kokoiset sekä mattamustat valaisimet. Toiveena olisi, että lamput valaisisivat tasaisesti joka puolelle tekemättä selviä valon ja varjon rajoja. Mutta ei...ei ole löytynyt vielä. Top 4 listassa ovat seuraavat valot, vaikkakin näissä melkein jokaisessa valo suuntautuu voimakkaasti alaspäin.Keittiön päätyseinän materiaaliksi on mitä ilmeisemmin tulossa valkoseksi maalattu seinä, sillä puun sävyjä tuovat alakaapit, työtaso sekä välitilan matala levy. Tuossa kuvassa on muut vaihtoehdot eli mustaksi maalattu vaneri tai OBS-levy sekä valkoinen sisustuspaneeli.


Kuvat ovat google-kuvia toimittajien sivuilta.  Konstsmide, Cello sekä Nordlux.

Suunnitteleminen on mukavaa, kunhan antaa aivoille lepoa pähkäilyistä. Eli nyt on aika huilia ja lähteä koiran kanssa ulkoilemaan.
Mukavaa sunnuntaita! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SUKLAAKAKKUPÄIVÄ VAIKKA JOKA PÄIVÄ; nauttia pitää! (V, M, GL)

GLUTEENITON & VEGAANINEN JUUSTOKAKKU

MINIMALISTINEN KEITTIÖ; Mustaa Puuta-kodin keittiön ruusut & risut