EI NYT IHAN MENNYT KUIN RAKENTAJA-REISKALLA; musta puutalo saa terassin

Taisin lähteä terassia tekemään henkselit paukkuen....Tässä tätä blogipäivitystä kirjottaen olen suht uupunut pohtimisesta. Olen piirtänyt sekä pohtinut, miten terassi kannattaisi rakentaa, jotta hukkapaloja olisi mahdollisimman vähän eikä jatkekohdat muodostaisi mitään rytmiä. Lautojen 'saumat' voisivat olla siellä sun täällä, jolloin niihin ei kiinnittäisi sen suurempaa huomiota. Meillä terassin laudat ovat 12 cm leveitä ja 4,2 m pitkiä. Väri on perusvihreä ja sileä pinta. Tarkoituksena on saada terassilaudoista harmaat joko ajalla tai sävyttämällä. 

Kaikki ei mennyt kuin Rakentaja-Reiskalla ;)


Eilenhän me aloitimme jo terassin teon, mutta vasta neljännen laudan jälkeen huomasimme, että laudan pituus 4,2 metriä ei olisi sittenkään riittävä päätyterassin pituudeksi, sillä ulko-ovi ja kaide olisivat liian liki toisiaan. Onneksi laudat olivat vain muutamilla ruuveilla kiinni, joten purku kävi vikkelään.
Harmi, sillä nyt joudumme käyttämään sirkkeliä entistä enemmän, jotta päätyterassinkin 'saumat' sekoittuvat eri paikkoihin. Olisi sittenkin pitänyt valita se seuraavaksi pidempi terassilauta....ai niin, se mitta oli loppu.
No nyt päivän pari huilia ja uudelleen terassin tekoon. Silloin jätän henkselit kotiin ja taskussani on suunnitelma :)Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SUKLAAKAKKUPÄIVÄ VAIKKA JOKA PÄIVÄ; nauttia pitää! (V, M, GL)

GLUTEENITON & VEGAANINEN JUUSTOKAKKU

MINIMALISTINEN KEITTIÖ; Mustaa Puuta-kodin keittiön ruusut & risut