VAU, MIKÄ TISKIALLAS! Löytö mustaan puutaloon


Kirjoitan aikaisemmin julkaisemani jutun uudestaan. En millään saanut korjattua kirjainten kokoa samansuuruisiksi ja tuo kauneusseikka häiritsi minua.

Voiko tiskialtaan löytäminen tuottaa näin paljon iloa ja ihmetystä? Kyllä näköjään, kun on kyse yllättävästä löydöstä K-Raudasta. Poikkesinhan vain ostamaan vaatehuoneen hyllyjen kiinnitykseen sopivia ankkuriruuveja...
Meidän Ikean tiskiallas muuttui tuon kauppareissun jälkeen Stalan tiskialtaaksi. Tavallaan harmikin, sillä minulla on Ikean altaista pelkkiä hyviä ajatuksia. Meillä oli entisessä kodissamme Ikean allas niin keittiössä kuin khh:ssakin ja kestivät erinomaisesti meidän arjen askareet. Ainakin näillä näkymin meidän uuteen kotiin tulee kodinhoitohuoneeseen Ikean allas, sillä siellä on erittäin hyvä kapea tiskiallas.
Löytämäni Stalan tiskiallas oli toki esittelyallas, mutta erittäin siisti. Sain tuon luksuksen 85% alennuksella kaikkine ritilöineen sekä puualustoineen eli reilusti alle satasella. Olihan se ihan pakko hommata meille ;) 
Mainio juttu, sillä tavallaanhan myös kierrätin. En ostanut uutta vaan jo käytössä olevan. 
Nyt tuo Stala odottelee pääsyä uuden kodin keittiöömme väliaikaisen kotimme saunassa, josta on valitettavasti tullut varasto muuttolaatikoille sekä uuden kodin tavaroille. 

Oletko sinä tehnyt hyviä raksalöytöjä?

Mitä raksalle kuuluu? Siellä valmistuvat pesutilat hyvää vauhtia. Seinät on kaakeloitu sekä suihkutilaan että kodinhoitohuoneeseen. Khh:een seinistä vain yksi seinä kaakeloitiin, koska tuo seinä on tavallaan jatke suihkun puolelle. Tänään luultavammin on lattiakaakeleiden vuoro. Ja hei, ikkunat sekä ovet saapuvat tällä viikolla. Ihanaa!

Kommentit

  1. Upea löyty, ja ihailen muutenkin rakennusfilosofiaanne. Hienoa, että löytyy kierrätettynä tai käytettynä tai vähän erikoiskappaleena, ja tosiaan, mahtavia ominaisuuksia altaalla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi. Parasta on tehdä löytöjä, fiksailla ja rakentaa . Uutta joukkoon harkiten.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nikkaroi näppärästi istutuslaatikko

MINIMALISTINEN KEITTIÖ; Mustaa Puuta-kodin keittiön ruusut & risut

RYIJY MATONKUTEISTA; ohjeet