KEITTIÖN IHANA LAMPPU LÖYTYI; ostolupa kierrättämällä

Olen nyt aivan myyty  House Doctor Opal-valaisimeen. Lampun yksinkertainen malli, vaatimattomuus sekä värit miellyttävät minun silmiäni. Tykkään kaikesta itseni mielestä kauniista ja kotoisesta. Minun kohdallani esteettisyys ei tarkoita merkkituotetta tai kallista hintalappua vaan esteettisyys tulee mielestä sekä tunteesta. Mieli ja tunne taas ovat aikaan, paikkaan tai kokemuksiin sidottuja. Toki esteettisyys voi saada aikaan myös nopean ohimenevän tunnetilan. Voin nauttia ja hakea, vaikkapa valoa elämään ;) valaisinliikkeestä. Silloin nautin ja ihailen lamppua kuin lamppua. Kaikkea, kun ei tarvi eikä voi hankkia omaan kotiin. Mutta ihailla niitä silti saa. 

Minulla on siis selkeä tavoite keittiön valaisimesta. Jotta tavoitteeseen pääsen, on tehtävä töitä sen eteen. Olenkohan ollut liikaa urheilun parissa tekemisissä ;), sillä tavoitteet ja unelmat toteutuvat vain töitä tehden.
Tänään pääsin jo puoleen väliin lampputavoitteessani, kun sain kierrätettyä omia tarpeettomia tavaroita eeteenpäin.Tämän rakennusprojektin sisustusasioissa pyrin ostamaan uuden vain luopuessani tarpeettomista omista tavaroistani. En halua kerätä tavaroita enkä säilöä. Ennen tuo kerääminen oli enemmän minua, mutta onneksi olen oppinut uusia tapoja.

Tänään meni eteenpäin uusille omistajille pari toppatakkia sekä iso musta seinäpeili. Iso kiitos!


Raksakuulumiset


Tänä lauantaina poikkesimme pikaisesti raksalla ja siellä odottikin huikea ylläri. Muutamia ikkunoita olikin jo asennettu paikoilleen. Näyttivät kyllä hienoilta. Kyllä jouluna kelpaa istua olkkarin nojatuolissa ja katsoa mäntypuiden kauniita latvoja. Takapihan nurmikkoahan meidän olkkarin ikkunoista ei näy, sillä talomme on sen verran korkeammalla, että pitää mennä pihalle asti nurmikkoa ihailemaan. 


Raksalla opissa


Meidän ja naapuritalon raksalla on Novidan opiskelijaporukka harjoittelussa. Hauska yhteensattuma, sillä useat heistä ovat tuttuja poikia oman poikani alakoulun luokka-tai harrastusajoilta. No niinpä se aika on jonnekin hurahtanut ja nyt he asentavat meidän kodin ikkunoita.

Nyt on aika huilahtaa ja odottaa, miltä koti näyttää ensi viikon jälkeen kaikkien ikkunoiden ollessa paikoillaan.
Have a nice Saturday evening!

ps. Lupa kuvien julkaisuun on saatu. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SUKLAAKAKKUPÄIVÄ VAIKKA JOKA PÄIVÄ; nauttia pitää! (V, M, GL)

GLUTEENITON & VEGAANINEN JUUSTOKAKKU

MINIMALISTINEN KEITTIÖ; Mustaa Puuta-kodin keittiön ruusut & risut