HAA-VEI-LU; haarukat, veitset ja lusikat muistuttavat niin tärkeästä asiasta

Yritän aina muistaa, että aina voi haaveilla. Vaikkei koko ajan puskekaan uusia unelmia kohden, mikä olisi sekin suht energiasyöppöistä, on mielessä joitain positiivisia tavoitteita. Minulla nykyiset haaveet ovat kylläkin helposti toteutettavissa ja saatavilla, sillä iso talohanke palautti takaisin maanpinnalle. Talounelmat on nyt toteutettu ja haaveilut muuttuneet aivan muille tasoille. Tunnen oloni huojentuneeksi, kun ei enää tarvi toteuttaa talounelmia vaan ne ovat nyt tässä. Mistä nyt haaveilen? Haaveilen hiihtämisestä ja hikiliikunnasta. Siitä tunteesta, kun pakkaslenkin jälkeen on kiire kotiin suihkuun, jottei lämmin olo muutu kalisevan kylmäksi. 
Tai haaveilen tulevasta keväästä ja kaikesta ihanasta mullansiirrosta, pensaiden istuttamisesta tai perennojen valitsemisesta. 
Tai haaveilen käynneistä Suomen kansallispuistoissa. Rinkka selässä, kartta kädessä ja askeleet kiemurtelevilla poluilla. 

Mistä sinä haaveilet? 

Onneksi keittiö muistuttaa minua päivittäin, että haaveita pitää olla. Kun avaan aterinlaatikon, muistan järjestyksen HAA-VEI-LU! Kannattaa kokeilla aterinlaatikon kykyä piristää päivää :) Mukavaa viikonloppua! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SUKLAAKAKKUPÄIVÄ VAIKKA JOKA PÄIVÄ; nauttia pitää! (V, M, GL)

GLUTEENITON & VEGAANINEN JUUSTOKAKKU

MINIMALISTINEN KEITTIÖ; Mustaa Puuta-kodin keittiön ruusut & risut