UUDESSA KODISSA AISTITKIN HUILAAVAT

Puolitoista viikkoa takana uutta kotia sekä omakotitaloelämää. Ja mä niin nautin! Nautin tilasta (vaikkei ole kuin se 97 neliötä), omasta makuuhuoneesta, valosta, pimeydestä, ikkunoista, pihapuista, hiljaisuudesta, koirapoluista ja ennen kaikkea roskattomista ojanpientareista. Koiramme tosin voi olla asiasta täysin eri mieltä, sillä välipalaherkut ojista jää nyt saamatta. Huh! Onneksi!
Meillä aistii koko perheen kesken erilaisen fiiliksen, kun jalkojemme alla on oma koti ja jokaisella on tilaa hengittää.
Nyt on hyvä olla kotona. Fortnite-pelin äänetkin jäävät sopivasti vaatehuoneisiin ;)

Omakotitaloasumisen haasteet alkoivat toki samana päivänä, kun muutimme. Asumiskustannukset pitää laskea hyvinkin tarkkaan, jotta menot pysyvät hyvin hanskoissa. Näillä tuloilla, kun ei oo varaa mihinkään yllätyksiin. Meillä satsattiin asumiseen, sillä koti on se paikka, jossa olen hyvinkin paljon. Monesta muusta asiasta olen oikestaan valmis luopumaan. Ehkäpä jopa autosta (sitten, kun harkkakuskia ei enää tarvita). Fillarilla, kun voi polkea ja Fölillä pääsee.

Huomenna rakentamiset jatkuvat. Saan ehkä kauan odotetun väliseinän eteisen ja olohuoneen välille. Suunnittelin siihen mäntypaneeliseinän. Löysin ET-listoilta STS-urallista ja vähäoksaista paneelia. Ihana nähdä, miltä suunnitelma näyttää valmiina. Sitten onkin suurimmat jutut valmiina. Laitan väliseinästä sitten kuvia, kun se valmistuu.Mukavaa tammikuun ensimmäistä!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SUKLAAKAKKUPÄIVÄ VAIKKA JOKA PÄIVÄ; nauttia pitää! (V, M, GL)

GLUTEENITON & VEGAANINEN JUUSTOKAKKU

MINIMALISTINEN KEITTIÖ; Mustaa Puuta-kodin keittiön ruusut & risut