PERUNALAARIN ÄÄRELLÄ; hymy yhdistää
En tiennyt ennen, mutta tiedän nyt, että Annabelle-perunalaarinkin vieressä voi kohdata perjantain piristyksen. Minulle kävi juuri noin ja vieläpä perjantaina kello 13. Ei ehkä ruuhkaisin aika, mutta just se aika, jolloin lounasasiakkaat, mummot & papat, kotiäidit ja me loput muut day-ihmiset käydään kaupoissa. Tuo on kiireisen rauhallista ostosaikaa.

Seisoimme rinnakkain perunalaarin edessä. Minä ja minua muutaman vuoden iäkkäämpi naishenkilö. Hän oli heti oikein ystävällisen oloinen. 

Siinä hetken olimme hiljaa perunapussit käsissämme, mutta valikoimaa oli aika niukasti. Laarin pohjalla oli vain muutama pottu. Kopautin laariin ja lisää perunoita vieri laarin pohjalle. Tuo vieressä oleva nainen kiitti minua ja kertoi, kuinka hyviä perunat ovatkaan, jos saavat olla pimeässä. Totta, tuon opin jo pienenä, kun ihmettelin perunakellareiden pimeyttä. Nappasimme molemmat juuri niitä valoon saapuneita pottuja.
Siinä samalla ehdimme jutella Turun torin harmittavasta tilanteesta, kaupungin parivuotisen rakennusprojektin vaikutuksista yrityksille sekä isojen markettien hyödyistä tässä tilanteessa. Kuulin myös, että hän oli aina ennen hakenut perunat torilta. Naureskelimme vielä lopuksi, kuinka mukava olikaan perunalaarilla tällä kertaa. Toivotimme toisillemme hyvät viikonloput ja jatkoimme omille teillemme kaupan hälinään. 
Taidanpa ensi kerrallakin kerätä vastahymyistä voimaa. Olisikohan tuo sellaista tuntemattomilta saatua voimaannuttavaa energiaa? :) Kuvat ovat tämän päivän istutushommista. Tein pikkuisen kevättä kotiin. 

Reeta


Kommentit

 1. Ihanaa, että on jo istutushommien aika :) Kivalta näyttää, aurinkoista uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Piti vielä yöksi nostaa istutukset sisälle, mutta eiköhän pian yötkin lämpene....
   Mukavaa uutta viikkoa sinne myös!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SUKLAAKAKKUPÄIVÄ VAIKKA JOKA PÄIVÄ; nauttia pitää! (V, M, GL)

GLUTEENITON & VEGAANINEN JUUSTOKAKKU

MINIMALISTINEN KEITTIÖ; Mustaa Puuta-kodin keittiön ruusut & risut