BATAATTIRIESKOILLA VÄRIÄ AAMIAISELLE; vegaaniset & gluteenittomat





Taikinasta saa viisi rieska. 

Laita uuni 225 asteeseen. 

Kuori ja paloittele puolikas bataatti. 

Kuori ja paloittele yksi porkkana. 

Keitä bataatit ja porkkanat hellalla kypsiksi. 

Jätä kattilaan 1/2 dl vettä ja soseuta kasvikset muusinuijalla. 

Mausta 1/2 tl suolalla, 2 rkl rypsiöljyllä sekä 2 rkl maidottomalla margariinilla. 

Sekoita keskenään 1 dl Grov Mix-jauhoja, 1/2 dl kaurahiutaleita sekä 1/2 tl leivinjauhetta. 

Sekoita jauhoseos kasvismuusin joukkoon. 

Hienonna tuoretta persiljaa joukkoon. 

Sekoita taikina hyvin. Levitä leivinpaperille viisi rieskaa. 

Ripottele päälle sormisuolaa. 

Paista uunin keskitasolla noin 18-20 minuuttia riippuen uunista. 

Huom! Rieskat ruskistuvat nurjalta puolelta. Siispä tajoa rieskat nurinpäin ;) 

Makoisaa aamiaista! 


Reeta


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SUKLAAKAKKUPÄIVÄ VAIKKA JOKA PÄIVÄ; nauttia pitää! (V, M, GL)

GLUTEENITON & VEGAANINEN JUUSTOKAKKU

MINIMALISTINEN KEITTIÖ; Mustaa Puuta-kodin keittiön ruusut & risut