KEVÄÄLLE! Kukkapöytä uudistui maalilla & keväisillä kukkasilla

Se olis kuulkaa nyt kevät ja keväisten kukkien aika niin sisällä kuin ulkona. Tosin Suomen kelit on siinä mallissa, että meillä ulkokukistakin tuli sisäkukkia. Mikäs onkaan sen mukavampaa kuin käydä suihkussa ja samalla ihastella perunanarsisseja ja sinisiä helmililjoja. Tai mennessä teknisestä tilasta ohi, jossa on iso helmililjoja täynnä oleva rappusruukku. Ehkäpä viikonloppuna saamme terassinkin takaisin käyttöön :) ja lumisateet väistyvät. Sisälle tein muutamilla kukkavalinnoilla meille keväisen ja miksei myös pikkuisen pääsiäiseenkin vivahtavan kukkapöydän. Tulipa hyvään käyttöön just uudistettu tarjotinpöytä, josta sain uudenveroisen hionnalla sekä uudella maalipinnalla.

Tässä jutussani on kuvia yhden iltapäiväni istuttamishommista. Kävin ostamassa valkoiset helmililjat, harsokukat sekä lankaköynnöksen vanhan kotimme lähes naapurista Riipin puutarhalta. Suosittelen siellä poikkeamaan, jos et ole vielä käynyt ja asut Turun seudulla. Puutarhamyymälässä on paljon valinnanvaraa kauden ulkokukkasista kuin ruukku- sekä leikkokukkasista. Googlaa osoite Tuulissuon myymälään/kasvihuoneille netistä.

Kylläpä sitä tulee hymyileväksi ihan pienistä asioista. Keväiset kukat sekä kukkapöytäni toivat tähän aika totaalisen uupuneeseen aamuuni kepeää piristystä. 
Ihanaa aamua sinulle sinne ruudun toiselle puolelle! 

Reeta


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SUKLAAKAKKUPÄIVÄ VAIKKA JOKA PÄIVÄ; nauttia pitää! (V, M, GL)

GLUTEENITON & VEGAANINEN JUUSTOKAKKU

MINIMALISTINEN KEITTIÖ; Mustaa Puuta-kodin keittiön ruusut & risut