TERASSIELÄMÄÄ; paljain varpain tai huovan alla
Se olisi kesäinen keli jälleen. Ei ehkä hellesää, mutta kun läpykkäillä ja hameella pärjää, on kesä. Juuri tuo onkin parhaimpia juttuja kesässä. Voi liikkua yhden kerroksen pukeutumisella. 

Toki näissä keleissä ihaninta on, kun pystyy käppäilee omalla terassilla. Meillä terassi on oikeastaan lumettomina ja sateettomina aikoina jatkuvassa käytössä. Siellä kuivatellaan pyykit, jutellaan, istutaan, syödään, vilvoitellaan sekä tietenkin pelleillään ja leikitään koiran kanssa. 

Tänä aamuna, kuten monina muinakin aamuina, nojailin kahvikupin kanssa terassimme kaiteeseen ja katselin ilman sen kummempaa pohtimista, oman pihan kuulumisia. Tänä aamuna hymyilin meidän pikkuiselle grillipenkillemme sekä kauhistelin rikkaruohojen määrää nurmikollamme. Niitä kasvaa kuin sieniä sateella.

Nautitaan tästä päivästä. Ollaan suvaitsevaisia sekä unohdetaan katkeruus. Ennen kaikkea muistetaan, ettei oma elämä parane yhtään toisten elämää tai toisia ihmetellen tai arvostellen. Ilkeyskin tarttuu pahaa puhujan omaan sydämeen. 

Ei muuta kuin puutarhahanskat käteen, ämpäri mukaan ja rikkaruohoja kitkemään. 

Reeta

Kommentit

  1. Ihana postaus <3 Tuo toisten elämän ihmettely on pohdituttanut viime aikoina, ja olen niin samaa mieltä kanssasi.
    Leppoisaa kesää rikkaruohojen ja kiireettömien terassihetkien parissa :)

    VastaaPoista
  2. Oi, huomasin viestisi vasta nyt. Aivan samaa mieltä ja parasta on jättää huomioimatta toisten negatiiviset lähestymiset. Oma pahoitettu mieli leppyy nopeammin, kun ei puutu. Ihania kesän viimeisiä viikkoja sinulle!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SUKLAAKAKKUPÄIVÄ VAIKKA JOKA PÄIVÄ; nauttia pitää! (V, M, GL)

GLUTEENITON & VEGAANINEN JUUSTOKAKKU

MINIMALISTINEN KEITTIÖ; Mustaa Puuta-kodin keittiön ruusut & risut