VALITSIN SISUSTUSKUVISTANI TOP 10; vuoden 2019 lempparikuvani

Selailin valokuviani ja kekkasin idean, että valitsen valokuvistani kymmenen kuvaa, joiden avulla tarinoin lyhyesti kodistamme. Nämä valitut kuvat voisivat olla ne mun top-kympit. 
Olen myös erittäin tyytyväinen, kun olen oivaltanut ja löytänyt (vihdoin) sopivan tavan bloggaamiselleni. Voin bloggailla useammin kuormittamatta kuitenkaan aivojani liikaa, kun jätän tekstit lyhyiksi, lisään paljon kuvia ja kirjoitan vartin pätkissä (ja useimpien tuntien tauoilla) Ikään kuin tunnustelen kognitiivista kuormittumistani ja ennakoin tilanteet. Tästä kirjoitinkin jo aikaisemmin https://mustaapuuta.blogspot.com/2019/12/elaman-realiteetit-ja-kirjoittamisen.html?m=1


Tykkään tästä kuvasta. Tässä kuvassa on meidän koti just sellaisena kuin se on. Paljon puupintoja ja vaaleita värejä. Tarkkasilmäinen huomaa, että yhä puuttuu se neljäs käytettynä ostettu tuoli. Ivar-kaappien päällys on mulle ns. kausihylly. Helposti muuttuu koko nurkkauksen ilme, kun sisustaa kausihyllyn uudelleen. 

Kevättä odotellen 🌿Oma piha ja  pihatyöt taitavat olla ne suurimmat motivaattorini omakotitaloasumisessa. Mä odotan jo niin kevättä. 

Entisenä aurinkoihmisenä arvostan nykyään varjon puolelle sijoitettuja tuoliryhmiä. Tässä kuvassa on muuten kaikki (paitsi kukat) vanhaa, korjattua, kierrätettyä tai itse ommeltua.

Valitsin tämän kuvan kenkähyllyn takia. Tämä eteisen simppeli ja itsetehty kenkähylly oli ihana oivallus pojaltani. Hyllylevyn ostin, mutta kannattimet uusiokäytettiin. 

Tästä kuvasta tulee mieleen viime kesän helteet ja liian lämmin koti. 

Rakastan ruokaa ja rauhallisia ruokahetkiä. En suinkaan tykkää ruuanlaitosta läheskään joka päivä. Meillä mennään yleensä helpoilla ja nopeilla ohjeilla. Sellaisia ohjeita on kiva tuunata. 

Ihanaa, kun kotona saa aina olla just sellainen kuin on. Mottoni voisi olla 'mitä et jaksa tehdä tänään, tee se hyvällä mielellä huomenna'. Meillä vietetään koiranpäiviä eikä enää tunneta sanaa kiire. 

My home 🖤itsetehtyä, luonnosta poimittua, kierrätettyä ja saatua. 

Kahvia, kahvia, kahvia! Tällainen keittiö meillä on. Halusin palata takaisin peruskaappeihin vetolaatikkovuosien jälkeen. 

Koti 🖤


Mukavaa tiistaita!
Reeta

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nikkaroi näppärästi istutuslaatikko

MINIMALISTINEN KEITTIÖ; Mustaa Puuta-kodin keittiön ruusut & risut

RYIJY MATONKUTEISTA; ohjeet