MITÄ SULLE/MULLE KUULUU?

Mitäs minulle kuuluu? Jälleen kerran, kerta toisensa perään voisin vastata, että eipä tässä mitään erikoista. Sitä samaa kuin ennenkin.

Hymyilisin lauseeni perään, että siinäpä kaikki.

Tiedättekö mitä? Lähes aina, kun olen tuohon mukavaan ja niin tarpeelliseen kysymykseen vastannut noinkin epämääräisesti, koen jälkeenpäin harmitusta sanomattomuudestani sekä välinpitämättömyydestäni itseäni kohtaan. Sillä tuolla vastauksella haluan aina keskustelun siirtyvän minusta muualle. Ennemmin olen kuuntelijana kuin aktiivisena kertojana. On niin paljon mukavampi kuunnella toisten elämän juttuja kuin kertoa pätkiä sieltä täältä omasta jo eletystä elämästä. Kuulostaako tutulta?

Mitä mulle tänään kuuluu?

Tämä päivä on ollut suurimmaksi osaksi kotipäivä. Ei sisäpäivä, mutta pihapäivä. Meidän nariseva ulko-ovi on useasti päässyt narisuttamaan sävelensä, kun olen mennyt pihalle ja tullut sisälle. 

Tänään sain olla "pelkääjän" paikalla, tosin turvallisessa sellaisessa, kun teimme sukulaiskierroksen. Kävimme tekemässä koronatervehdyksen tätini parvekkeen alapuolella. Tuntui haikealta, kun lähemmäs ei voinut mennä. Kotimatkalla poikkesimme myös äitini luona. Siihenkin tapaamiseen liittyi korona, sillä olimme ulkosalla (sateessa) ja vein äidilleni ruokaostoksia.

Aina on mukava palata kotiin <3 

Mitä sulle kuuluu?

Reeta

ps. Kuvitin tekstini viikonlopun kuvilla. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RYIJY MATONKUTEISTA; ohjeet

Nikkaroi näppärästi istutuslaatikko

REETAN ULKOILUVINKKI: Naantalin Luonnonmaan luontopolut