Murea possupaisti



Meillä kesäisin grillataan, syödään ruokaisia salaatteja, paistetaan lohta tai tehdään hampurilaisia. Todella harvoin on mitään uuniruokaa, mutta ainahan voi tehdä poikkeuksia...

Kesäpäivän possupaisti

400-500g porsaan filettä
1 iso sipuli (tai 2 varhaissipulia)
6-7 dl vettä
1 lihaliemikuutio
1/2 tl suolaa
1 rkl paprikajauhetta
1 tl sokeria tai hunajaa
ripaus mustapippuria

tuoretta basilikaa
tuoretta ruohosipulia

*Uuni 175 asteeseen.
*Hienonna yrtit.
*Laita kaikki ainekset uunipataan.
*Kun liha on ollut uunissa noin 90 minuuttia, ota pata uunista pois ja leikkaa tai revi liha paloiksi. Laita lihan palaset takaisin pataan ja kääntele palaset hyvin padassa olevassa paistoliemessä. Lisää pataan vettä noin 1/2-1 dl, jos neste on haihtunut ( EI kuitenkaan niin paljon, että tulee kastike!).
* Laita pata vielä vartiksi uuniin jälkilämmölle (kunnes liha on mureaa).

Herkkuhetkiä!

Reeta



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RYIJY MATONKUTEISTA; ohjeet

Nikkaroi näppärästi istutuslaatikko

REETAN ULKOILUVINKKI: Naantalin Luonnonmaan luontopolut