TÄMÄ KONKKARONKKA LÄHTI EERIKKILÄÄN LOMALLE-Teksti sisältää lomakohteen mainontaa-Loma! Viikonloppuloma! Löhöloma! Aktiviteettiloma! Liikuntaloma! Herkutteluloma! Luontoloma! Perheloma! Siinäpä erilaisia lomafiiliksiä meidän viikonloppulomalta urheilu- ja vapaa-ajan keskuksesta Eerikkilästä. Turusta Eerikkilään hurautti autolla noin 80 minuutissa eli sopivan lähellä. Tässäpä sijaintilinkki 

 https://eerikkila.fi/eerikkila/ota-yhteytta/sijainti/ ).

Ja mikä parasta, lomallamme sai tarvittaessa vain olla ja käpertyä sohvalle katsomaan televisiota. Lomahuoneistomme oli meille juuri sopivan kokoinen ja mikä parasta vapaana oli vielä huoneisto, johon sai tuoda koiran mukaan niin Morttikin pääsi lomalle. Niinpä loma oli myös koiraloma! Uusien hajujen loma!

Koirasta puheenollen...ainakin meillä Mortille uudenvuoden rakettien paukkeet ovat aina olleet vuoden pelottavimpia juttuja. Tulevana uutenavuotena Eerikkilässä huomioidaan myös lemmikit, sillä silloin alueella ei ammuta raketin rakettia vaan keskitytään nauttimaan luonnon rauhasta. Tässä linkki niin pääset tutustumaan asiaan tarkemmin. Linkistä löytyy muutama muukin kiva juttu nelijalkaisten omistajille.

https://eerikkila.fi/vapaa-aika/lomat-ja-teemapaketit/perhelomat/raketiton_uusivuosi/

Eerikkilä ja sen ympärillä oleva luonto ovat minulle jo entuudestaan tuttuja sekä omista menneistä suunnistusajoistani että poikani yleisurheiluharrastuksesta. Mutta silti löydän paikasta joka kerta jotain uutta ihasteltavaa. Tällä kertaa menin sanattomaksi uudesta ponttoonisillasta, joka yhdistää Hämeen luontokeskuksen ja Eerikkilän. Nyt Hämeen luontokeskukseen voi kävellä, juosta tai pyöräillä upeaa maisemareittiä pitkin. Sillalle on Eerikkilästä vajaa kilometri, joten matka on sopiva reippailuun perheen pienimmillekin. 

Palaan vielä meidän viikonloppulomaamme kuvin ja kuvatekstein. Kuvat kertovat enemmän kuin sanat ;) 

Matkalla Eerikkilään pysähdyimme Torronsuolle. 

Näissä kuvissa ei näy, mutta viikonloppuna Torronsuolla oli todella paljon ulkoilijoita.

Suomen luonto on niin upeaa! 


Lomahuoneistot sijaitsevat keskeisellä paikalla.Kohti ponttoonisiltaa. Tässä se silta nyt sitten on :). Niin kaunis paikka.

Vuorokaudenkin lomalla ehtii liikkua ja levätä sopivassa määrin. Meillä oli aluepassit, joilla saimme käyttää alueen liikuntapaikkoja oman mieltymyksemme mukaan.


Kevyttä aamujumppaa kuntosalilla. Salilla ei ollut aamulla ketään muita. Just täydellistä minulle!


Me osataan Mortin kanssa ottaa rennosti. Eihän tästä enää aamupala voi tulla herkullisemmaksi; lähiruokaa, tuoretta, kauniisti esillä, värikästä, monipuolista.

Ruokailuissa on huomioitu tämä poikkeuksellinen korona-aika. Käsidesit mennen tullen sekä tarjoilupisteitä oli useampia. Lounaan me haimmekin ruokaboxeihin ja söimme lomahuoneistossamme.Tässä vielä tietoa aluepasseista:


Sekä linkki Torronsuolle.Kiitos Eerikkilä ja kiitos Suomen luonto. Kyllä lyhytkin irtiotto kotimaisemista tekee aina hyvää.

Reeta

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RYIJY MATONKUTEISTA; ohjeet

APPELSIININ JA MANDARIININ KUIVATTAMINEN; IHANIA JOULUKORISTEITA

PERUNA-PORKKANAKEiTTO; gluteeniton ja maidoton (keiton ohje vegaaninen)