UUNISSA KYPSENNETTYÄ GULASSIKEITTOA (G, M)

 




Gulassikeitto

400g naudan paistia

1 rkl öljyä ruskistamiseen

2 sipulia

1 iso suippopaprika

5-6 kiinteää perunaa

1-1,5l vettä

3/4 dl ruokaöljyä/oliiviöljyä

1 dl paseerattua tomaattia

1 dl tomaattimurskaa

2 rkl ketsuppia

1 rkl paprikajauhetta

1 rkl kuivattua ruohosipulia

2 laakerinlehteä

1 1/2 lihaliemikuutiota

1 tl hunajaa 

hienonnettua persilijaa

suolaa, pippuria

Nyt uuniin!


Uuni 175 asteeseen!

1. Kuori ja pilko kasvikset.

2. Ruskista liha paistinpannulla.

3. Laita kasvikset ja liha kannelliseen pataan. 

4. Kiehauta osa vedestä pannulla, jossa paistoit lihat. Lisää joukkoon hunaja sekä lihaliemikuutiot. Kaada pataan.

5. Lisää pataan loppu vesi, ruokaöljy, mausteet, persilija sekä tomaattikastikkeet. Sekoita hyvin.

6. Anna keiton muhia uunissa noin 2-3 tuntia, kunnes liha on tosi mureaa. Lisää nestettä tarvittaessa. 

Mukavaa sunnuntaita!

Reeta



Kommentit

  1. NAM! Miten herkullinen keitto,tuoksuu oikeen tänne asti kun kuva ihastelen.
    Ihana kuva koirastasi...kauniit nuo isot ikkunat,tuovat kivasti valoa sisälle!
    Mukavaa maaliskuuta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaikista sanoistasi! Mukavaa viikonloppua sinulle. Keväistä, mutta pakkasasteita.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RYIJY MATONKUTEISTA; ohjeet

Nikkaroi näppärästi istutuslaatikko

REETAN ULKOILUVINKKI: Naantalin Luonnonmaan luontopolut